Gratis WIFI hotspot met Easy Click-through-verificatie

24/7 operationeel WIFI hotspot systeem

Uw klanten hoeven alleen maar de voorwaarden te accepteren en op de knop Aanmelden te klikken. Er hoeven geen inlogcode's te worden afgegeven en het systeem draait 24/7 zelfstandig.

Responsive WIFI hotspot inlog pagina (splash-page)

Uw hotspot wordt geleverd met meerdere inlog pagina (splash-page) ontwerpen die zijn geoptimaliseerd voor mobiele apparaten (responsive design). Op de inlogpagina toont u eventueel een aantrekkelijke aanbod voor potentiële klanten van uw zaak die zich binnen bereik van het WIFI netwerk bevinden!

Combineer gratis en betaalde toegang

U kunt een gratis proefperiode met een beperkte tijd, beperkt verkeer of beperkte bandbreedte instellen zodat gebruikers de dienst eerst kunnen proberen alvorens te betalen. Het is zelfs mogelijk een beperkte gratis toegang per dag of week of maand in te stellen.

Beveiliging

De WIFI hotspot wordt door middel van een internet firewall geheel afgesloten van het interne netwerk. Ook kunnen WIFI gebruikers elkaar 'niet zien' (AP Isolation).

URL redirect

Indien gewenst worden hotspot bezoekers na succesvol inloggen naar een door u opgegeven website doorgestuurd.

Tweede SSID

Indien gewenst kan er op de WIFI router een tweede SSID worden geactiveerd voorzien van een beveiligingscode. Deze kan dan worden gebruikt voor WIFI access van bijvoorbeeld medewerkers of Internet geactiveerde apparatuur.

Start uw gratis WIFI hotspot

U ontvangt meer bezoekers die vaker terugkomen, langer blijven en meer besteden.

Voorkom misbruik

Voorkom misbruik en overbelasting door regulering in tijd, data en/of bandbreedte.

Online monitoring van het gebruik. Mogelijkheden voor het aanleggen van een blacklist voor het blokkeren van gebruikers bij ongewenst gedrag.

Ken uw bezoekers

Optioneel kunt u waardevolle gegegevens verzamelen tijdens het aanmeldproces. Een e-mail adres, telefoonnummer of andere gegevens. U kunt zelfs maximaal 5 aangepaste vragen toevoegen. Alle gegevens zijn beschikbaar voor verwerking op afstand door middel van csv-bestanden of API.

Cloud-based & redundant

Onze WIFI hotspot oplossing is naast een klein stukje software in de WIFI router een volledig Cloud-based based oplossing. Geen computers lokaal nodig, geen lokaal beheer of onderhoud. Gegarandeerd 24/7 beschikbaar door redundant uitgevoerde services op servers in business data centers in Hongarije, Singapore, Straatsburg en Frankfurt.

€15,00 per maand

U heeft al een compleet managed hotspot systeem voor gratis WIFI op uw locatie voor €15,00 per maand en een eenmalige investering van slechts €199,00.